Bestil gardinbussen til et gratis & uforpligtende besøg

Bestil gardinbussen

Gardinbussen

Når du skal vælge nye gardiner, kommer vores gardinkonsulent uforpligtende hjem til dig for at opmåle, fremvise og lave et tilbud med en fast pris. Vores gardinbus er fyldt op med prøver og inspiration på de mange forskellige løsninger som vi kan tilbyde. Vi lave også solafskærmning udvendig og indvendig og har stor erfaring med motoriserede løsninger.

Du kan læse mere om vores solafskærmning Her

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

Spjaldbo er også

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.

Træ eller laminat? Tæppe eller vinyl? Markedet for gulve er en jungle. Fortæl os, hvad der er vigtigst for dig, så fortæller vi om de gulve, der passer til dit behov.