GARDINER

Hos Spjaldbo tilbyder vi et stort udvalg af gardiner og markiser, og der er i vores gardinafdeling i Spjald rig mulighed for både at få nye idéer og hente inspiration til din egen bolig. Vi hjælper dig med din personlige gardin- og markiseløsning – lige fra inspiration og opmåling til færdig montering. Du får naturligvis altid en fast pris inden monteringen af din solafskærmning inde eller ude.

Vi kalder det ”Spjaldbo – mere end du forventer”.

Gardiner til alle

I vores butik i Spjald finder du en række af forskellige gardintyper, som passer til et ethvert hjem og formål. Vi har et stort udvalg af blandt andet rullegardiner, insektnet, persienner, silhoutte-gardiner, plisségardiner samt udvendig solafskærmning i form af eksempelvis markiser og screens.

 

Få besøg af gardinbussen

Jacob og gardinbussen kommer gerne forbi og tager en snak med dig om de gardinløsninger, du ønsker. Han fortæller om de forskellige løsninger, og han har prøver med på hele sortimentet, så du kan danne dig et indtryk af det færdige resultat. Kontakt os for at høre nærmere om gardinbussen, og hvordan gardinbussen kan vise vores mange gardiner frem.

Ved besøget får du samtidig opmålt dine vinduer, så du er sikker på at få den nøjagtige størrelse, hvis du vælger at bestille gardiner, solafskærmning og/eller markise hos Spjaldbo. Vores montører med mange års erfaring sikrer dig en æstetisk flot montering og holdbar løsning.

 

Vi tilbyder løsninger til el-gardiner

Hos Spjaldbo er det muligt at få el gardiner, screens og markiser. Begge vil uden tvivl gøre din hverdag lettere. Med en motorløsning kan du hurtigt og med et enkelt klik sikre solafskærmning.

El gardiner kan gøre det nemt derhjemme, hvor du har mulighed for med din smartphone at styre dine el rullegardiner, el markise eller et tredje elektrisk gardin. Hos Spjaldbo har vi stor erfaring. Vi hjælper gerne med både rådgivning og montering af el gardiner.

INSPIRATION TIL GARDINER

Når du skal vælge nye gardiner, kommer vores gardinkonsulent uforpligtende hjem til dig for at opmåle, fremvise og beregner et tilbud med en fast pris.

Indstil de elektriske gardiner til at rulle op om morgenen, så du kan stå op med solen, eller til at rulle ned og give hygge og privatliv i aftentimerne i stuen.

Funktionelle plisségardiner med et utal af montering-, farve- og betjeningsmuligheder.

Elegant og energieffektivt dobbelt plisségardin, der fås mange farver og monteringsformer

Det er et sikkert og stilfuldt valg at vælge rullegardiner til din bolig. Vi har et stort udvalg af forskellige typer for hel eller delvist afskærmning af solen.

Indram dine vinduer og døre med moderne lange stofgardiner, som skærmer for sol og varme, og samtidig forbedrer akustikken i dine rum.

Lamelgardiner giver elegant solafskærmning. De tilfører rummet rolige lodrette linjer.

Hvis du både leder efter et enkelt design og høj funktionalitet, så er persienner det helt rigtige valg. Vi tilbyder en lang række af forskellige typer.

Den unikke kombination af kvaliteterne fra rullegardinet og persiennerne får du i Silhoutte-gardinet. Solens stråler og det direkte indsyn filtreres.

Et Twist-rullegardin er et moderne og stilrent gardin, som kan tilpasses enhver udsigt. Resultatet er et varieret lys, som du selv kan regulere.

Foldegardinerne sikrer et stemningsfyldt udtryk i dit hjem og giver en hyggelig atmosfære. Gardinerne kan foldes, så du kan kontrollere lysindfaldet.

Nyd den friske luft og hold fluer og myg ude, med skræddersyet insektnet til vinduer og døre

Screens skærmer bygninger for solen og varmepåvirkning, hvor man stadig kan bevare udsynet igennem den transparente glasfiber-dug

En markise forlænger de lyse sommeraftener og skygger for solen og varmen.

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

spjaldbo er også

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.

Træ eller laminat? Tæppe eller vinyl? Markedet for gulve er en jungle. Fortæl os, hvad der er vigtigst for dig, så fortæller vi om de gulve, der passer til dit behov.