FOLDEGARDINER

Med en omfattende kollektion liftgardiner af eksklusive stoffer og flere forskellige modeller kan du kombinere fuldstændigt som hjertet begærer.

Ud over en lang række lækre væv kan du også vælge blandt tre forskellige liftgardinsmodeller, som hver giver sin særlige præg til rummet.

Vi har et eksklusivt udvalg af smukke stoffer med kraftige strukturer og luksuriøse designs. Et liftgardin er altid med vandrette indsyede aluminiumstænger, så du får et liftgardin der altid hænger helt lige og stramt.

Vores liftgardiner er et godt valg til soveværelser og andre rum, du gerne vil kunne mørklæggge. De fås alle med et tæt eller mørklæggende foer i flere farvevarianter syet på bagsiden af gardinet. Et hvidt liftgardin med foer gør rummet mørkt lige så godt som f.eks. sorte liftgardiner.

Få besøg af gardinbussen

INSPIRATION – FOLDEGARDINER

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

SPJALDBO ER OGSÅ

Klinker eller vinyl? Træ eller laminat? Markedet for gulve er en jungle. Fortæl os, hvad der er vigtigst for dig, så fortæller vi om de gulve, der passer til dit behov.

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.