KLASSISKE GARDINER

Bølgende lange gardiner er et moderne valg – og gardinlængderne kan gøre en stor forskel i et rum. Udover at værne om privatlivet og skærme for sol og varme, emmer lange gardiner af luksus, og de giver en hyggelig stemning i hjemmet. Stofgardiner til stuen vil derfor være et optimalt valg.

Vores kollektion af skræddersyede stofgardiner omfatter kvalitetsvæv i smukke nuancer og teksturer. Du finder blandt andet velourgardiner, hørgardiner, uldgardiner og stofgardiner lavet af genanvendte materialer og naturmaterialer.

Få besøg af gardinbussen

INSPIRATION – KLASSISKE GARDINER

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

SPJALDBO ER OGSÅ

Klinker eller vinyl? Træ eller laminat? Markedet for gulve er en jungle. Fortæl os, hvad der er vigtigst for dig, så fortæller vi om de gulve, der passer til dit behov.

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.