MARKISER

En markise forlænger tiden på terrassen – også selv om vejret driller. Med en markise til terrassen, kan du skabe netop det personlige uderum, der forlænger havesæsonen i det tidlige forår og det sene efterår.

Markiser er perfekt til at skygge på terrasser og  altaner. Den giver skygge uden at blokere udsigten eller lukke af for  udendørsarealet. Det betyder, at du får alle fordelene ved vejrbeskyttelse, men med en åben følelse – som på en udendørs restaurant.

Vi er specialister i at rådgive og vejlede i alt indenfor udvendig solafskærmning uanset, om det gælder en markise til en terrasse eller altan eller anden solafskærmning. Markisen kan monteres på husets udhæng eller direkte på husmuren.

Forkert montering kan ødelægge både markisen og dele af dit hus. Bestil derfor en fagmand og få den rette vejledning. Vi hjælper dig hele vejen.

Få besøg af gardinbussen

INSPIRATION – MARKISER

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

SPJALDBO ER OGSÅ

Klinker eller vinyl? Træ eller laminat? Markedet for gulve er en jungle. Fortæl os, hvad der er vigtigst for dig, så fortæller vi om de gulve, der passer til dit behov.

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.