MYGGENET

Insektnet findes i forskellige varianter til både døre og vinduer. Desuden fås et specielt allergivenligt net, der ikke tillader pollen at trænge igennem. Listerne er som standard hvide, brune eller aluminium, og kan mod pristillæg leveres i en
RAL-farve efter eget valg. Til alle varianter kan der vælges imellem sort eller gråt net.

Insektnet rullegardiner forener et moderne design med effektiv funktionalitet. Listerne fås som standard hvid, brun og aluminium men kan mod pristillæg leveres i alle RAL-farver. Det gør det muligt at få en insektnet løsning, der matcher boligens stil.

Det patenterede SoftRaise system sikrer en støjsvag og rolig oprulning af Luxaflex. Insektnet rullegardinet.

Insektnet på en fast ramme er en enkel måde at sikre, at ubudne gæster ikke invaderer huset. Faste rammer med insektnet kan monteres både ude og inde og fås i tre forskellige typer. Fås også som sidehængt model, så det er let at åbne.

I sommermånederne fungerer terassen som et skønt ekstra rum, hvor døren altid er åben. Og med en sving- eller skydedør med insektnet er du fri for at bekymrer dig om, at fluer, bier, myg og edderkopper kommer ind i huset. Dørene kan monteres både indvendig og udvendigt og er nemme at afmontere efter behov, fx i vintermånederne. Svingdøre fås både med og uden selvlukkende mekanisme.

Insektnet på plissedør en en pæn, funktionel og diskret løsning. Når plissédøren er parkeret i siden har den en parkeringsbredde på 10 cm. Plissédøren kører i en flad diskret skinne.

Insektnet fås også til lysskakter i kælderen. Det finmaskede trådnet i rustfrit stål sikrer, at kun lys og frisk luft kommer ind. Rammen er i aluminum.

Få besøg af gardinbussen

INSPIRATION – MYGGENET

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

SPJALDBO ER OGSÅ

Klinker eller vinyl? Træ eller laminat? Markedet for gulve er en jungle. Fortæl os, hvad der er vigtigst for dig, så fortæller vi om de gulve, der passer til dit behov.

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.