PERSIENNER

En persienne giver dig fleksibel kontrol over lysindfald og privatliv – en sand klassiker som passer overalt, for eksempel persienner til dør og persienner til skråvinduer.

Vores alupersienner fås i fem forskellige lamelbredder og tommelfingerreglen er; en smal lamel til et lille vindue og en bred lamel til et stort vindue – men valget er naturligvis dit.

Træpersienner skaber en iøjnefaldende effekt i rummet. Hos os går design og funktion altid hånd i hånd, og kollektion med træpersienner og de smukke detaljer, består af lækre materialer i FSC-certificeret hårdttræ og kunsttræ med ekstra holdbarhed.

Vores kollektion af træpersienner på mål indeholder flotte og karakteristiske træsorter, der er blevet bæredygtigt dyrket og indkøbt på en forsvarlig måde fra forvaltede skove.

Få besøg af gardinbussen

INSPIRATION – PERSIENNER

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

SPJALDBO ER OGSÅ

Klinker eller vinyl? Træ eller laminat? Markedet for gulve er en jungle. Fortæl os, hvad der er vigtigst for dig, så fortæller vi om de gulve, der passer til dit behov.

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.