SCREENS

Med udendørs screens sikrer du, at dit hjem holder en behagelig temperatur selv på årets varmeste dage. Du får optimal filtrering af både lys og varme og forhindrer blænding i TV og computerskærme. Du kan stadig kigge ud ad vinduerne, men ingen kan se ind.

Screens var tidligere noget, man især så i kontorbygninger og offentlige bygninger som f.eks. skoler. På det seneste er markedet for udvendig solafskærmning vokset og omfatter i høj grad nu også private boliger.

Vidste du, at op til 90 % af solens varme blokeres af udendørs screens? Samtidig kan man stadig se gennem skærmstoffet, men dem udefra kan ikke se ind i løbet af dagen. En anden fordel er dets pæne og strømlinede design, som gør, at produktet fylder minimalt i vinduet.

Screens monteres lige uden for vinduesrammen eller i en niche, og stoffet løber fra top til bund som et traditionelt rullegardin.

Vores screens er af høj kvalitet, er rustfri og passer til mange forskellige vinduesformer- og størrelser. Ligesom vores øvrige produkter er screens skræddersyet til dine vinduer og de ønsker du har til væv og farver. Ud over farven på hardware og væv vælger du den passende gennemsigtighed, fra 3% gennemsigtighedsfaktor til mørklægning.

Få besøg af gardinbussen

INSPIRATION – SCREENS

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

SPJALDBO ER OGSÅ

Klinker eller vinyl? Træ eller laminat? Markedet for gulve er en jungle. Fortæl os, hvad der er vigtigst for dig, så fortæller vi om de gulve, der passer til dit behov.

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.