SILHOUTTE

Silhouette giver dig perfekt styring af indsyn, udsigt og lysindslip. Lyset filtreres gennem transparente lag, gør lyset blødt og behageligt og beskytter mod UV-stråler. Du kan vinkle de bløde stoflameller, justere lysindfaldet eller lukke helt af for indsyn.

Med Silhouette gardiner får du en smuk og unik kombination af både et rullegardin og en persienne – i et og samme gardin. De to transparente væv filtrerer ikke bare solens stråler men også det direkte indsyn. Lamellerne vinkles nemt og lukker helt af fra omverdenen, når du ønsker det.

ClearView byder på en fantastisk transparens. Du bemærker knapt at udsigten ses gennem to lag væv, som filtrerer lyset og beskytter møbler og gulve mod UV-stråler.

Få besøg af gardinbussen

INSPIRATION – SILHOUTTE

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

SPJALDBO ER OGSÅ

Klinker eller vinyl? Træ eller laminat? Markedet for gulve er en jungle. Fortæl os, hvad der er vigtigst for dig, så fortæller vi om de gulve, der passer til dit behov.

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.