GULVE

Hos Spjaldbo finder du et stort udvalg af flotte og holdbare gulve til private hjem og erhverv. Vores dygtige medarbejdere har stor gulverfaring, og du kan sammen med dem, se og mærke de mange forskellige gulv varianter i butikken i Spjald. Vi står klar med god service og rådgivning, så du sikrer det helt rigtige valg af dit nye gulv, uanset om det er træ, laminat, vinyl, eller tæppe.

Vi kalder det ”Spjaldbo – mere end du forventer”.

Gulve til dig og dit behov

 

I butikken i Spjald kan du opleve vores store udvalg inden for blandt andet træ-, vinyl- og laminatgulve samt linoleumgulve til privat og erhverv.

Vi forhandler planker, parket og sildebensgulve i et kæmpe udvalg af farver og mønstre, fra alle de anerkendte mærker.

Vores medarbejdere rådgiver dig til at vælge det gulv, der passer bedst til netop dig og dit behov.

 

Bløde tæpper på præcise mål

Det pynter på de fleste gulve med et tæppe, og derfor kan du hos Spjaldbo finde et stort udvalg af  tæpper, der kan dække hele eller dele af gulvet i boligen. Et tæppe kan ofte give rummene i boligen mere personlighed, og tæpper forbindes ofte med hygge og varme.

Et tæppe kan være med til at fuldende udtrykket i din bolig enten alene eller under et spise- og/eller sofabord. Det kan være den enkle, lille detalje, der løfter et helt rum – og så kan det være med til at forbedre akustikken i et rum.

Vi tilbyder væg til væg tæpper og afpassede tæpper på mål, så du er sikker på at få et gulvtæppe, der passer i din bolig. Vi rådgiver, hvis du har brug for et specielt tæppe til eksempelvis dit trægulv eller laminatgulv.

 

Levering og montering

Vi opmåler, så du er sikker på, at du får det gulv, der passer nøjagtigt hjemme hos dig. Vores dygtige gulvlæggere sørger samtidig for både levering og montering af gulvet.

INSPIRATION TIL GULVE

Vi tilbyder et stort udvalg af trægulve. Du får en naturlig skønhed og varme i dit hjem med et ægte trægulv.

Hos Spjaldbo kan du få slidstærke og ridsefaste laminatgulve til private hjem og erhverv. Med laminatgulve får du robuste og vedligeholdelsesfrie gulve.

Vi har forskellige vinylgulve, der sikrer dig nem vedligeholdelse, lav trinlyd og et pænt udseende. Se vores store udvalg i butikken.

Et tæppe kan være med til at fuldende udtrykket i din bolig. I butikken i Spjald har vi et stort udvalg af væg til væg tæpper og afpassede tæpper.

Linoleum er et levende naturmateriale som er slidstærkt, rengøringsvenligt og let at vedligeholde. Linoleum findes både i baner og som fliser.

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

spjaldbo er også

Idyllisk bondehus eller spritnyt funkishus? Vi har de gardiner, du drømmer om. Få gratis besøg af vores gardinbus og oplev materialer og modeller hjemme hos dig selv.rnrn

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.