LAMINATGULVE

Med laminatgulve kan du vælge præcist det udtryk, der passer dig. Laminatgulve findes i mange varianter og farver, og du kan være sikkert på at det gulv du vælger, passer med det behov du har.

Laminat er hårdt og meget ridsefast og står godt imod både hundeklør, legetøj og alm slitage. Laminatoverfladen er let at rengøre og kræver ingen pleje og vedligehold. Laminat står særligt godt imod lyspåvirkning og falmer ikke.

Vores laminatgulve fås med op til 35 års gennem slids garanti.

I dag er man blevet så god til at producere laminatgulvene, at det kan være svært at se forskel på laminat og ægte træ, og overfladen er lavet struktureret, så man får et mere skridsikkert gulv.

Laminatgulve er nemme at lægge og du får den bedste komfort og trinlyd hvis du ligger et godt underlag under, som f.eks Quiet please.

Spjaldbo har mange års erfaring i gulve. så tøv ikke med at kontakte os.

 

INSPIRATION – LAMINATGULVE

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

SPJALDBO ER OGSÅ

Idyllisk bondehus eller spritnyt funkishus? Vi har de gardiner, du drømmer om. Få gratis besøg af vores gardinbus og oplev materialer og modeller hjemme hos dig selv.

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.