LINOLEUM

Linoleum er en kendt gulvbelægning i institutioner, skoler og virksomheder, og det er ikke mindst fordi, det er et utroligt holdbart og slidstærkt materiale.

I private hjem anvendes Linoleum ofte i køkken, bryggers og gangarealer. Linoleum findes både som banevare eller som clickgulv i felter med trinlydsdæmpene bagside.

Og så har linoleum den helt særlige egenskab, at det til en vis grad kan reparere sig selv, hvis der opstår mindre ridser. Det skyldes, at det er et meget elastisk naturprodukt, der nærmest flyder sammen igen over tid.

Linoleum er helt igennem et naturprodukt, der er med til at sikre et godt indeklima.

INSPIRATION – LINOLEUM

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

SPJALDBO ER OGSÅ

Idyllisk bondehus eller spritnyt funkishus? Vi har de gardiner, du drømmer om. Få gratis besøg af vores gardinbus og oplev materialer og modeller hjemme hos dig selv.

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.