TÆPPER

Væg-til-væg tæpper leveres efter mål,  som giver færrest mulige samlinger og det endelig resultat er helt perfekt – uanset hvor skæve rummets vinkler er.

Afpassede tæpper anvendes ofte ved sofamiljø, spisebord eller i gangarealer. De findes i utroligt mange kvaliteter, farver og mønstre, og flere tæpper laves også på de mål og med den form der passer dig.

Et gulvtæppe er med til at forbedre akustikken i et rum, da tekstil gulvbelægning stopper nogle af lydbølgerne og forhindrer, at lyden bliver kastet rundt mellem gulv-, væg-, og loftflader.

Desuden er det blødt og behageligt. Også for børn kan et tæppe være en behagelig gulvløsning, da det er rart at sidde på.

Alle vores tæpper er antistatisk behandlet og allergivenlige.

INSPIRATION – TÆPPER

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

SPJALDBO ER OGSÅ

Idyllisk bondehus eller spritnyt funkishus? Vi har de gardiner, du drømmer om. Få gratis besøg af vores gardinbus og oplev materialer og modeller hjemme hos dig selv.

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.