TRÆGULVE

Vi tilbyder et stort udvalg af trægulve. Du får en naturlig skønhed og varme i dit hjem med et ægte trægulv.

Trægulve findes i mange varianter. 3-stav lamelparket og sildeben giver en naturlig variation i farver og struktur. Findes i natur og rustik sortering.

Plankegulvene leveres i flere længder og bredder, hvor træets naturlige årestruktur og knaster fremstår tydeligere. De store planker giver et jævnt og roligt udseende. Fås i natur og rustik sortering.

Trægulvene leveres i  eg og ask. Gulvene findes med olie eller lak som overfladebehandling, i flere farver.

INSPIRATION – TRÆGULVE

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

SPJALDBO ER OGSÅ

Idyllisk bondehus eller spritnyt funkishus? Vi har de gardiner, du drømmer om. Få gratis besøg af vores gardinbus og oplev materialer og modeller hjemme hos dig selv.

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.