VINYLGULVE

Vinylgulve leveres i dag som enten banevare eller planker. Vinylplanker fås med trinlydsdæmpende bagside af naturkork.

Vinylplanker leveres ofte med en HDF kerne med naturkork bagside, men det er også muligt at få en mere vandresistent kerne, så du forlænger tiden hvor gulvet kan holde til at være påvirket af større mængder vand.

Vinyl er let at rengøre grundet den lukkede overflade, og du får et gulv der ikke kræver løbene pleje.

Vinylgulve kan også fås som planker med trinlydsdæmpende bagside, der fuldlimes. Enten som planker eller som sildeben. Det giver fordelen at gulvet ikke giver sig ved ændringer i temperatur eller luftfugtighed, og ved evt. skade, er det muligt at skifte planker inde midt på gulvet.

Vi har forskellige vinylgulve, der sikrer dig nem vedligeholdelse, lav trinlyd og et pænt udseende. Se vores store udvalg i butikken.

INSPIRATION – VINYLGULVE

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

SPJALDBO ER OGSÅ

Idyllisk bondehus eller spritnyt funkishus? Vi har de gardiner, du drømmer om. Få gratis besøg af vores gardinbus og oplev materialer og modeller hjemme hos dig selv.

Klinker eller vinyl? Træ eller laminat? Markedet for gulve er en jungle. Fortæl os, hvad der er vigtigst for dig, så fortæller vi om de gulve, der passer til dit behov.