40 års Jubilæum hos Spjaldbo

I weekenden 3.-5. Februar holder Spjaldbo kæmpe jubilæumsudsalg, for at fejre 40 år med Møbler, Gulve og Gardiner.

Vi er vært for lidt godt til ganen og butikken er fyldt med stærke jubilæumstilbud.

 

Se artikel om jubilæet i Videbæk/Spjald ugeavis HER

Se jubilæumstilbud HER

 

Fredag 09.30 – 17.30

Lørdag 09.30 – 14.00

Søndag 11.00 – 15.00

 

 

Historien om Spjaldbo.

1982: Kresten og Marianne Kjerulff overtog Spjald Boligmontering, som dengang var beliggende på hovedgaden 48. Butikken var ikke stor, og lå i den ene ende af bygningen, men det var nok til at starte salget af møbler, gulve og gardiner.

1985: Her var udvalget vokset så meget, at man kiggede efter større lokaler. På kildevej 10a hvor butikken i dag ligger, blev der solgt landbrugsmaskiner. Lokalerne blev købt, og efter en støre renovering, var rammerne skabt til at man kunne flytte butikken. Der var ekstra mange kvadratmeter og dermed kunne udvalget udvides væsentligt. I samme omgang ændres navnet til Spjaldbo.

1986: Kom muligheden for at udvide yderligere med lokalerne på kildevej 3, på den anden side af vejen, hvor der også blev etableret lager og endnu flere butik kvadratmeter blev tilføjet det eksisterende på den anden af gaden.

1998: Efter endt uddannelse sluttede Kresten og Mariannes søn Jacob sig til familieforetagendet. Han havde naturligvis været med på sidelinjen i mange år, men var nu klar til at blive lært op fra bunden. Gardinbussen blev hans kald og han har sidenhen kørt rundt og solgt gardiner i hele Danmark.

2023: Spjaldbo har altid været den lokale butik, med stor fokus på en grundig service, godt håndværk og konkurrencedygtige priser. Dette vil vi fortsætte med, så vi sikrer at vores kunder og deres kommende generationer har lyst til at handle hos os.

Et stort tak skal lyde til vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere igennem årene.

Kresten, Marianne & Jacob Kjerulff.

VIND LÆNESTOL OG SKAMMEL I BUTIKKEN

I sammenhæng med Vores 40 års jubilæum, har du mulighed for at vinde Montreal lænestol med skammel i sort læder.

Kom forbi butikken 3-5 februar og udfyld konkurrence formularen.

 

VIND 2 HOVEDPUDER PÅ FACEBOOK

Deltag i konkurrencen om 2 puder til dig og en ven HER