MØBLER

Hos Spjaldbo har vi et stort udvalg af forskellige møbler, der passer til enhver smag. Medarbejderne i butikken i Spjald hjælper og rådgiver dig gerne til at vælge de helt rigtige møbler til din bolig. Vi tilbyder møbler til både stuen, spisestuen, soveværelset, entréen og kontoret, så du har mulighed for at møblere hele din bolig med Spjaldbo.

Design, Stil og Komfort

Med udgangspunkt i vores store udvalg er du selv med til at designe dit nye møbel med forskellige farver, funktioner og komfort. Du kommer ikke til at stå alene med det, for vi hjælper og rådgiver dig igennem hele processen, så vi er sikre på, at det færdige møbel lever op til dine ønsker og forventninger. Grundighed, ordentlighed og kvalitet er nemlig kerneværdierne i vores høje serviceniveau.

Vi kalder det ”Spjaldbo – mere end du forventer”.

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

Møbel inspiration

Vi har et stort udvalg af møbler til stuen, som skaber lige præcis den hjemlige hygge, I leder efter. Vi tilbyder både sofaer, lænestole, borde og reoler til f.eks. tv’et.

Hvis du er på udkig efter nye møbler til din spisestue, kan vi hjælpe med alle møblerne. Vi har et stort udvalg af både spiseborde, stole og reoler til opbevaring.

Soveværelset er et af de rum, hvor vi bruger allermest tid i løbet af døgnet. Derfor kræver rummet den helt rette seng. Kom og besøg vores søvnstudie.

Enhver bolig kræver plads til opbevaring. Det giver mulighed for et ryddeligt hjem og masser af ro. Vi tilbyder alt fra skænke og reoler til tv-møbler og kommoder.

Det er ikke kun de store møbler, der skaber et hyggeligt hjem. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af boligtilbehør inden for blandt andet lamper, tæpper og puder.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

spjaldbo er også

Idyllisk bondehus eller spritnyt funkishus? Vi har de gardiner, du drømmer om. Få gratis besøg af vores gardinbus og oplev materialer og modeller hjemme hos dig selv.

Træ eller laminat? Tæppe eller vinyl? Markedet for gulve er en jungle. Fortæl os, hvad der er vigtigst for dig, så fortæller vi om de gulve, der passer til dit behov.