DUETTE

Duette gardiner er en perfekt gardinløsning, som kombinerer energieffektivitet med et fuldendt udtryk. Derudover er gardinet lydabsorberende og har betjeningsmuligheder, der giver fleksibilitet og frihed. Gardinserien fås i et væld af materialer, farver og tætheder og kan laves til alle størrelser og vinduesforme. Hvad end det er firkantet, rundt, trekantet eller sekskantet.

En fordel ved et dobbelt plissegardin er, at de hjælper med at gøre dit hjem mere bæredygtigt ved at mindske energiforbruget og give et bedre indeklima. Det skyldes, at gardinet har to lag plisseret væv, hvorimellem der opstår celler med luft. Cellerne skaber en isolerende effekt, som både er effektiv sommer og vinter. Om sommeren holder Duette gardiner varmen ude, så rummet ikke bliver overophedet, mens de om vinteren omvendt holder på varmen inden døre.

Duette gardinet kan lave med up/down funktion, så man fortsat får lys ind i hjemmet, men holder udsynet privat.

Betjening med smartcord er smart. Her er ingen lange snore, der flyder i vindueskarmen eller på gulvet. Tværtimod har snoren altid den samme længde, uanset om gardinet er oppe eller nede. SmartCord sikrer desuden, at gardinet køres ned i én blød bevægelse.

Få besøg af gardinbussen

INSPIRATION – DUETTE

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

SPJALDBO ER OGSÅ

Klinker eller vinyl? Træ eller laminat? Markedet for gulve er en jungle. Fortæl os, hvad der er vigtigst for dig, så fortæller vi om de gulve, der passer til dit behov.

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.