Motor, App & Smarthome

Motorer gør det muligt at styre gardinerne, uden at du selv skal rundt og justere på hvert enkelt gardin. Motoren i gardinet får strøm fra et diskret batteri eller gennem en ledning til en stikkontakt. De motoriserede gardiner kan du både styre med en fjernbetjening eller som intelligente gardiner, der er forbundet til dit smart home. Det gør, at du blandt andet kan tidsindstille og stemmeaktivere gardinerne.

Indstil de elektriske gardiner til at rulle gradvist op om morgenen, så du kan stå op med solen, eller til at rulle ned og give hygge og privatliv i aftentimerne i stuen.

Når solen står lige ind på vinduerne kører dine screens ned, og markisen ud. Så kan du holde varmen ude af din bolig på de helt varme sommerdage.

Vi tilbyder styring via kontakt, fjernbetjening og app. Det er også muligt at integrere med flere smarthome systemer, hvis man ønsker at hele hjemmet samarbejder. Her i blandt: Niko, Homey Pro, Google Home, IFTTT og Apple Homekit.

Få besøg af gardinbussen

INSPIRATION – MOTOR, APP & SMARTHOME

MØBLÉR MED SPJALDBO

Spjaldbo er med i Møblér kæden, der er en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker. Samarbejdet med Møblér giver os mulighed for at give dig rigtig gode priser og mulighed for en attraktiv finansiering på indretningen af din bolig.

Se vores store udvalg i butikken eller skyd genvej og køb direkte i vores webshop til samme gode priser.

SE SENESTE KATALOG

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle møblerne for dig. Vi sælger også online.

Hos Spjaldbo finder du senge, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi kan levere og samle sengene for dig. Kom forbi og besøg vores søvn studie.

SPJALDBO ER OGSÅ

Klinker eller vinyl? Træ eller laminat? Markedet for gulve er en jungle. Fortæl os, hvad der er vigtigst for dig, så fortæller vi om de gulve, der passer til dit behov.

Hos Spjaldbo finder du møbler og anden boligindretning, der passer til enhver smag og i mange prisklasser. Vi samler møblerne for dig og rydder selvfølgelig op efter os. Vi sælger også online.